Alles wat je moet weten

Over het Park Theater

Wat is het Park Theater

Wat

Deze zomer worden de Peerse bluesterreinen de ‘thuis’ van een prachtig pop up openluchttheater. Geniet van de lekkerste drankjes en beste optredens samen met jouw bubbel.

Tickets

Tickets zijn te koop via de website. Tickets zijn enkel te koop voor bubbels van 2 of 4 personen. Bubbels die samen zijn aangekocht worden langs elkaar gezet, de 1,5 meter tussenafstand per bubbel dient wel steeds nageleefd te worden.

Wanneer

Park Theater Peer vindt plaats van vrijdag 16 juli t.e.m. zondag 25 juli. Naast 10 avondvoorstellingen vinden er ook enkele middagvoorstellingen plaats.
Check jouw ticket voor de juiste aanvangsuren.

Waar

Park Theater Peer vindt plaats op de Bluesterreinen te Peer. Deze zijn gelegen ter hoogte van Deusterstraat 78 te Peer.

Wie

Park Theater Peer is een organisatie van vzw BRBF.

Contact: welcome@bluespeer.be 

Park Theater Peer vindt plaats van vrijdag 16 juli tem zondag 25 juli.

Naast 10 avondvoorstellingen vinden er ook enkele middagvoorstellingen plaats.
Check jouw ticket voor de juiste aanvangsuren.

Tickets zijn ennkel te koop via de website. Tickets zijn enkel te koop voor bubbels van 2 of 4 personen. Bubbels die samen zijn aangekocht worden langs elkaar gezet, de 1,5 meter tussenafstand per bubbel dient wel steeds nageleefd te worden.

Park Theater Peer vindt plaats op de Bluesterreinen te Peer, gelegen ter hoogte van Deusterstraat 78 te Peer.
Er is voldoende bewegwijzering voorzien vanuit alle invalswegen naar Peer.

GPS:
Park Theater Peer
Deusterstraat 78
3990 Peer

Kom je met de auto? Er is gratis parking voorzien vlakbij het terrein.

Woon je in de buurt? Dan raden we je aan met de fiets naar het Park Theater Peer te komen. Fietsen kunnen gratis en veilig gestald worden.

Op de festivalsite staat een sfeervolle, goed geventileerde festivaltent, waarin je samen met je bubbel kan genieten van de beste live optredens.
Tickets zijn enkel per bubbel te koop, iedereen heeft op voorhand gereserveerde plaatsen.  Deze plaats vormt de locatie voor jou en je bubbel Parktheater beleving.

Bij slecht weer is iedereen beschut tegen regen, bij warm weer is iedereen beschut tegen de zon. De zijkanten van de tent zijn maximaal geopend, zo ontstaat er een natuurlijke ventilatie. Op koudere dagen of bij het vallen van de avond kan de koelte in de tent sluipen. Aangezien dicht bij elkaar kruipen geen optie is, is het aangeraden om op koelere dagen een (extra) trui mee te nemen om je warm te houden.

Door de huidige corona maatregelen zijn er geen campingtickets te koop voor de zomer van 2021. Wel verwijzen we jou graag door naar onze partners om een overnachting te boeken voor de optimale Peer ervaring. Beide liggen op fietsafstand van het pop up theater.
www.hoteldeboskar.be 

www.centerparcs.be

 

Op Park Theater Peer serveren we de heerlijkste drankjes samen met enkele passende snacks. Voor de grote honger verwijzen we jullie graag door naar één van de talrijke eetgelegenheden in Peer centrum. 

Bestellen doen we met de dorst.app. De QR code vind je op de tafel. Bonnen kunnen bij aankomst aangekochten worden, betalen kan cash of via bankkaart.

In lijn met het veiligheidsprotocol dat werd goedgekeurd, wordt de hele festivalsite coronaproof ingericht. De organisatie zorgt voor voldoende ruimte en afstand.  

Hou als bezoeker rekening met deze algemene regels:

 • Hou 1,5 meter afstand van medewerkers en medebezoekers.
 • Zie je iemand anders aan de kassa staan om af te rekenen? Gelieve dan even te wachten.
 • Was regelmatig je handen.
 • Onze medewerkers dragen een mondmasker voor jouw veiligheid. Concertgangers kunnen hun eigen mondmasker meenemen.
 • De site wordt dagelijks volledig ontsmet voor aanvang.

Toeschouwers mogen het pop up theater bijwonen met hun bubbel. Bubbels moeten steeds anderhalve meter afstand houden tot een andere bubbel.
Onze festivalsite is ruim genoeg om een veilige afstand te garanderen indien de bezoekers de regels volgen. Toch vragen wij je om een mondmasker mee te nemen. Een mondmasker is verplicht te dragen bij alle verplaatsingen over het terrein,  bijvoorbeeld de ingang, uitgang, sanitair… Ook daar voorzien we de nodige ruimte en de mogelijkheid om afstand te bewaren. Eenmaal je op je plaats bent – in je bubbel aan jouw tafel – kan je je mondmasker afnemen.

 • KOOP UW TICKETS ONLINE:  Bereid uw bezoek voor door uw tickets op voorhand te kopen via onze website. Dit vermindert contactmomenten en wachttijden bij de scanning. Onze kassa’s blijven desondanks wel open voor de laattijdige beslissers (indien de theaterdag niet op voohand uitverkocht is – snel zijn is de boodschap).
 • WAS/DESINFECTEER REGELMATIG UW HANDEN: Handhygiëne is een belangrijk onderdeel in de Covid-19 bestrijding. We vragen aan elke bezoeker om bij het betreden van de theater locatie zijn/haar handen te desinfecteren. Desinfecterende geld en zeep zijn op verschillende plaatsen op Parktheater beschikbaar.
 • TICKETCONTROLE (contactloos): Scan zelf uw (e-)ticket onder toezicht van onze medewerkers wanneer u de ticketcontrole passeer
 • BETALEN MET DE KAART OF MOBIEL: Betaal zoveel mogelijk met de bankaart en bij voorkeur contactloos. Het is & blijft wel mogelijk om met cash te betalen. Om alles vlot te laten verlopen is het ook aangewezen om je drankvouchers op voorhand te kopen. Het is en blijft natuurlijk zelfs voordeliger.
 • SOCIAL DISTANCING: Hou altijd en overal minimaal 1,5m afstand tijdens uw bezoek van medebezoekers en van onze medewerkers.
 • KOM OP TIJD, MAAR NIET TE VROEG: Kom op tijd naar de show, maar ook niet te vroeg. De deuren gaan open 1uur voor aanvang van de eerste voorstelling. 
 • OP HET PARKTHEATER: Op het Parktheater mag u samen met uw bubbel gaan zitten, rekening houdend met de verplichte sociale afstand tussen de bubbels. Probeer als bubbel gezamenlijk toe te komen. Dit maakt het makkelijker om Hou steeds 1,5m vrij tussen verschillende bubbels. Probeer zoveel mogelijk op uw plaats te blijven zitten. Verlaat het parktheater onmiddellijk na de show en gooi uw afval in de vuilnisbak.

Kinderen vanaf drie jaar oud moeten een ticket betalen. Indien de thuisbubbel (inclusief kinderen jonger dan 12 jaar) groter is dan vier personen, kan er ter plaatse nog een bijkomende stoel aangekocht worden.

Als de tafels van 2 personen uitverkocht zijn, zijn er enkel nog tafels van 4 personen beschikbaar. Vul je bubbel gezellig met vrienden of familie en geniet samen van de muziek en het gezelschap.

Koop je tickets voor het te laat is!

Je tickets kan je hieronder makkelijk kopen